Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voordat u een artikel retour zendt, dient u dit telefonisch aan ons kenbaar te maken en moet u dit formulier downloaden en retourneren via info@onlinezogoedkoop.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag.
Binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren:
Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.

Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten zal dan binnen 14 dagen aan u terug betaald worden.

Kosten:
De kosten voor het aangetekend terug sturen van een artikel zijn voor uw rekening.
Annuleren van een geplaatste bestelling

U kunt uw geplaatste bestelling kosteloos annuleren wanneer deze nog niet door ons verzonden is. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten zal dan binnen 14 dagen aan u terug betaald worden.

Klachten:

Heeft u een klacht of probleem over uw bestelling of de afhandeling hiervan? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Wij nemen dan z.s.m. (uiterlijk binnen 3 werkdagen) contact met u op.
Eventuele beschadigde zendingen dienen binnen 1 werkdag na ontvangst gemeld te worden.

Winkelwagen
Scroll naar boven